INFRACȚIUNILE DIN BĂLȚI, DESCOPERITE ÎN PROPORȚIE DE 80%

Atenție la automobile, locuințe, buzunare și toate bunurile personale. Peste 50 % din numărul total de infracţiuni înregistrate la Bălți, revin celor patrimoniale. Asta arată un raport semestrial, prezentat de către Inspectoratul de Poliție Bălți, la sfârșitul acestei săptămâni.

În același timp, în municipiu se atestă o rată înaltă de descoperire a infracțiunilor, peste 80% la sută din numărul total de crime înregistrate.

Potrivit aceluiași raport, de către Inspectoratul de Poliţie Bălţi au fost desfăşurate 46 de raiduri şi operaţiuni speciale, soldate cu succes. Veste rea este însă că patrulările pe timp de noapte în zonele de agrement au demonstrate o agravare a situaţiei criminogene, care este ameliorată doar prin intervențiile frecvente ale poliției.

 În schimb, a scăzut numărul accidentelor fiind înregistrate 25 accidente rutiere, cu 50% mai puțin, coparativ cu prima jumătate a anului precedent.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture