Înspăimântător! 15 șerpi au fost găsiți în subsolul grădiniței din Cucoara, raionul Cahul

0

15 șerpi au fost găsiți și scoși de către pompieri din subsolul grădiniței din localitatea Cucoara, raionul Cahul. Totul s-a întâmplat luni, 10 ianuarie, după ce salavatorii au fost informați că mai mulți șerpi au invadat subsolului unei grădinițe, scrie TV8.

Prin urmare, au fost trimise două echipe de pompieri care fiind echipați corespunzător au scos reptilele din subsolul dat și le-au transportat la detașament, de unde ulterior aceștia vor fi  preluați de responsabili de la Institutul de Zoologie  din municipiul Chișinău.

Specialiștii au stabilit că reptilele nu sunt veninoase și nu reprezintă pericol, însă aflarea acestora trebuie să fie într-un habitat special amenajat sau în libertate.

În cazuri similare oamenii sunt rugați să nu intervină de unii singuri, dar să solicite asistența specialiștilor prin intermediul Serviciului 112.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture