Salvatorii și pompierii rămân fără șef. După 15 ani de conducere, Mihail Harabagiu pleacă de la șefia IGSU al MAI

Solicitarea a fost aprobată de Guvern la ședința din 12 ianuarie.

0

Șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Mihail Harabagiu, pleacă din funcția de conducere a instituțieii. Aceasta în baza unei cereri de demisie din propria inițiativă. Solicitarea a fost aprobată de Guvern la ședința din 12 ianuarie, scrie agora.md.

Șeful IGSU al MAI, Mihail Harabagiu, este eliberat din funcție începând cu din 12 ianuarie în baza cererii.

„Domnul general Gharabagiu a servit cu dedicație IGSU, fiind în conducerea inspectoratului în ultimii 15 ani. A meritat odihna și a pregătit un corp bun, profesionist de următori specialiști”, a spus ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco.

Mihail Harabagiu este ofițer în grad de general-maior al serviciului salvare, jurist. În perioada aprilie 2002 – noiembrie 2004 afost  comisar al Inspectoratului general al poliţiei mun. Chişinău. Ulterior, în perioad noiembrie 2004 – octombrie 2007 a fost desemnat în funcţia de Inspector principal, reprezentant plenipotenţiar al Biroului coordonator pentru combaterea criminalităţii organizate şi alte infracţiuni periculoase pentru teritoriul CSI.

Iar din octombrie 2007  și până în prezent a deținut funcția de şef al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture