Inspectoratul de poliție din Bălți are un nou șef

Sergiu Munteanu a fost numit șef interimar al Inspectoratului de Poliție Bălți, prin ordinul șefului Inspectoratului General al Poliție, Iurie Podarilov.

La data de 08.10.21,Sergiu Munteanu a fost numit șef interimar al Inspectoratului de Poliție Bălți, prin ordinul șefului Inspectoratului General al Poliție, Iurie Podarilov.Comisarul principal Sergiu Munteanu activează în cadrul Ministerului Afacerilor Interne din anul 1996, iar până acum a ocupat funcția de șef al Secției investigații infracțiuni a aceluiași Inspectorat, se arată în comunicatul emis de Poliția Republicii Moldova.

În cadrul ședinței cu efectivul a participat ministrul Afacerilor Interne Ana Revenco, care a mulțumit polițiștilor pentru aportul adus la realizarea obligațiunilor de serviciu, menționând că este important ca fiecare angajat să se implice cu profesionalism și devotament pe segmentul său de activitate, astfel încât cetățenii să se simtă în siguranță.

Șeful IGP Iurie Podarilov a menționat doi angajați cu medalia „Pentru merite în combaterea criminalității clasa II”, apreciind pozitiv implicarea acestora în lupta cu infracționalitatea.

Foto: Poliția Republicii Moldova

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture