,,CHETRUȘCA O.” Ce gafă a admis procurorul de caz în dosarul lui Stoianoglo

,,Stoianoglo Alexandr Dmitrii” sau  ,,Chetrușca Oleg Fiodor”, pentru cine a cerut arest preventiv pe un termen de 30 de zile procurorul Victor Furtună? Se pare că  procurorul de caz în dosarul lui Alexandru Stoianoglo se grăbea atât de mult, încât a admis o gafă în demersul înaintat Judecătoriei Chișinău. Cel puțin asta demonstrează fotografia publicată de avocata Natalia Bayram. Mai mult ca atât aceasta a făcut și glume pe seama lui Victor Furtună, acuzator în cauza Stoianoglo.

,,În ziua reținerii, Victor Furtună, și-a demonstrat capacitățile de geniu, demonstrând întregii societăți că în mai puțin de 2 ore a studiat actele anexate la sesizare, a studiat un șir de acte normative, a efectuat un control preliminar al argumentelor din sesizare, a reușit dactilografieze mai multe acte procesuale aproximativ pe zeci de file și astăzi a solictat arestarea … a lui CHETRUȘCA O?!”- a scris Natalia Bayram.

Amintim că magistrații de la Judecătoria Ciocana au admis demersul procurorului anticorupție, Victor Furtună.  Alexadr Stoianoglo a primit 30 de zile de arest la domiciliu. Acesta a declarat pentru presă că este nevinovat și că toate acuzațiile sunt nefondate. Totodată Stoianoglo a precizat că va ataca decizia de arest la domiciliu.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture