Inspectoratul din Bălți avertizează șoferii care parchează neregulamentar

În următoarele zile, la Bălți vor începe raidurile poliției împotriva șoferilor, care parchează neregulamentar. Desprea aceasta anunță Inspectoratul de Poliție Bălți. În timpul raidurilor, oamenii legii vor identifica mașinile parcate pe peluze, terenuri de joacă sau în preajma ușilor de la intrare.  Potrivit ofițerului de Presă al Inspectoratului de Poliție, Eugenia Molceanov oamenii legii deja au desfășurat acțiuni de prevenție și informare pentru a sensibiliza atenția conducătorilor auto față de problema respectivă. Totuși dinamica parcatului neregulamentar este în continuă creștere.

Inspectoratul de poliție amintește că mașinile parcate necorespunzător pot provoca deseori accidente. De asemenea, trotuarele devin  impracticabile pentru pietoni, iar promptitudinea intervențiilor echipelor de urgență ste afectată în special de conducătorii auto iresponsabili.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture