Intervenție SMURD la Edineț. Pacientul a fost implicat într-un accident rutier

În după amiaza zilei de 11 mai pe teritoriul Republicii Moldova a avut loc o intervenție aero-medicală SMURD. Echipajul SMURD Iași a efectuat misiunea de transportare pe cale aeriană de la Edineț la Chișinău a unui bărbat în vârstă de 21 de ani. Pacientul internat în spitalul raional a suportat mai multe traumatisme în urma unui accident de circulație și este necesară tratarea acestuia la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău.

Pe parcursul zborului bărbatul a fost monitorizat de echipajul de medici și paramedici fără de a suporta alte complicații. La Chișinău elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo din capitală, de unde pacientul a fost preluat de o echipă a Serviciului Republican AVIASAN. Conform datelor IGSU aceasta este a cincea operațiune aero- medicală a echipajelor SMURD România, realizată pe teritoriul Republicii Moldova de la începutul anului 2021.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture