Întorsătură neașteptată? Marina ucraineană anunță că grănicerii de pe Insula Șerpilor sunt vii

0

Marina ucraineană a anunțat că grănicerii de pe Insula Șerpilor sunt vii, aceștia fiind capturați de un echipaj al flotei ruse, aflându-se în prizonierat. Serviciul de presă al instituției a mai menționat că atacul marinei ruse a distrus toată infrastructura de pe insulă, transmite agora.md. 

„În ceea ce privește pușcașii marini și polițiștii de frontieră de pe Insula Șerpilor, suntem foarte bucuroși să anunțăm că frații noștri sunt vii și totul este bine cu ei. Propaganda rusă a încercat să răstălmăcească „știrea”, anunțând că autoritățile ucrainene „au uitat” și „și-au îngropat” semenii. (…) La rândul lor, marinarii invadatorii „au uitat” să raporteze că au distrus complet infrastructura de pe insulă, printre care farul și antenele de comunicații. Astfel, încercările repetate de a-i contacta și afla soarta lor au fost fără succes. Totodată, bombardamentul permanent al insulei de către navele de război și aviația Federației Ruse, nu a permis ajutarea acestora. (…) Îi așteptăm înapoi pe frații noștri”, se arată în comunicatul Forțelor Navale ale Ucrainei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture