ÎNTR-UN LICEU DIN BĂLȚI A FOST RENOVATĂ CANTINA. COPIII NU MAI SUNT HRĂNIȚI ÎNTR-O ȘCOALĂ DIN APROPIERE

190

În liceul teoretic Vladimir Maiakovski din Bălți au fost renovate cantina și blocul alimentar. Se pare că profesorii sunt cei mai mulțumiți de acest lucru – acum nu va trebui să coducă elevii la micul dejun și la prânz în liceul de peste drum.

Reparația în sala de mese a fost făcută cu întârziere, deoarece din cauza licitației a fost începută mai târziu decât era planificat – în iunie anului curent. Săptămâna aceasta reparația cantinei s-a terminat. Aceasta a fost complet echipată, au fost instalate sistemele de încălzire și de canalizare.

În cantina liceului B.P. Hașdeu din Bălți procesul de reparație este în toi. Deaceea, la micul dejun și la prânz din aceasta instituție în liceul V. Maiakovski vin 81 de elevi.

Cantina nouă a devenit mai confortabilă și civilizată. Potrivit directorului liceului V. Maiakovski, Rita Socoliuc, copiii, părinții și profesorii de mult timp și-au dorit  astfel de condiții.

În liceul teoretic V. Maiakovski fac studii 573 de copii. Pentru reparația cantinei și blocului alimentar din bugetul local au fost alocați aproximativ 1 milion de lei.

În liceul teoretic Vladimir Maiakovski din Bălți au fost renovate cantina și blocul alimentar

În liceul teoretic Vladimir Maiakovski din Bălți au fost renovate cantina și blocul alimentar

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 29. November 2019

 

Cmentariile sunt închise