Intrările și ieșirile din orașul Cernăuți sunt blocate cu blocuri de beton

Intrările și ieșirile din orașul Cernăuți, Ucraina sunt blocate cu blocuri de beton din 20 martie din cauza răspândirii pandemiei de coronavirus.

O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul orașului, Alexei Kasprug, transmite Știri.md.

Potrivit dispoziției semnate, direcția poliției din Cernăuți a fost însărcinată să izoleze orașul cu blocuri de beton.

Totodată, este interzis copiilor sub 14 ani să iasă din casă fără însoțirea părinților.

“A fost introdusă carantină în instituțiile de învățământ și în instituțiile preșcolare. Prin urmare, este interzisă apariția copiilor sub 14 ani fără escorta adulților în oraș. Copilul trebuie să iasă din casă doar cu un scop important. De exemplu, o vizită la medic sau alte circumstanțe de forță insurmontabilă. Nu pentru a merge și să se joace cu băieții fotbal. Repet încă o dată: probabilitatea infecției este foarte mare”, a subliniat Alexei Kaspruk.

Potrivit Korrespondent.net, restricțiile sunt impuse până când se va normaliza situația epidemiologică din oraș.

De asemenea, de luni, 23 martie, în oraș vor fi suspendate lucrările de construcție și reparație, cu excepția instalațiilor de urgență și a infrastructurii.

Totodată, edilul regiunii a scris un demers către conducerea Ucrainei pentru introducerea stării de urgență în oraș și înăsprirea măsurilor de control, deoarece în zilele următoare numărul bolnavilor de COVID-19 va crește.

Menționăm că în regiunea Cernăuți au fost confirmate 25 de cazuri de infecție cu COVID-19.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture