Întreprinderii municipale i s-a interzis să aplice marcaje rutiere

Întreprinderea municipală DRCD nu va mai fi implicată în aplicarea marcajului rutier. Administrația bălțeană a interzis companiei să efectueze aceste lucrări. În timpul unei inspecții rutiere recente, Renato Usatîi a fost nemulțumit de calitatea aplicării marcajelor, necătând la faptul că, potrivit șefului DRCD, angajații au folosit cea mai bună vopsea din Moldova, fabricată în Belarus.

Nicolai Grigorișin a menționat că Belarusul nu are asemenea probleme cu marcajul rutier. În opinia sa, problema este în tehnologia greșită a aplicării vopselei, pe care lucrătorii din DRCD nu au învățat-o timp de 30 de ani.

Potrivit viceprimarului, Renato Usatîi a găsit o companie privată care s-a dovedit că se pricepe în aplicarea marcajului. Conducerea bălțeană va negocia cu reprezentanții acesteia.

Problema marcajelor rutiere care se șterg rapid de pe asfalt, adesea este discutată la ședințele primăriei. Angajații DRCD spun că motivul constă în praful, dar și nisipul presărat pe străzi în timpul iernii. Acestea, precum și hârtia abrazivă, șterg vopseaua aplicată.

Întreprinderii municipale i s-a interzis să aplice marcaje rutiere

Întreprinderii municipale i s-a interzis să aplice marcaje rutiere

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 12. August 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture