Ion Chicu s-a întâlnit cu medicii din Bălți. Acesta promite fortificarea sistemul de sănătate publică

„Orice problemă de ordin social, din medicină sau educație poate fi rezolvată, dacă vom avea o economie dezvoltată. Nu este o utopie. Acest obiectiv poate fi atins, iar sistemul de sănătate poate fi fortificat”, a declarat președintele PDCM, Ion Chicu, la întâlnirea cu medicii și personalul medical de la spitalul clinic din Bălți. 

Ion Chicu mai spune că domeniul ocrotirii sănătății, alături de cel al educației, cercetării și culturii, trebuie să constituie prioritatea absolută pentru orice societate care aspiră la dezvoltare economică și socială.

Partidul condus de Ion Chicu își propune soluționarea problemei insuficienței de personal medical prin sporirea în continuare a motivării financiare și crearea condițiilor adecvate de muncă; dotarea instituțiilor medicale cu echipamente și dispozitive medicale de ultima generație, îmbunătățirea și transparentizarea mecanismului de achiziții publice în sănătate. Până la moment CEC a înregistrat pentru alegerile parlamentare anticipate, următoarele formațiuni politice:

Partidul ,,PACE”;

Partidul Acțiunii Comune ,,Congresul Civic”;

Blocul ,,Renato Usatîi”;

Partidul ,,Șor ”;

Partidul ,,Acțiune și Solidaritate”;

Blocul ,,Comuniștilor și al Socialiștilor”;

Partidul Mișcarea Profesioniștilor ,,Speranța-Nadejda”;

Partidul Democrat din Moldova;

Platforma Demnitate și Adevăr;

Partidul Unității Naționale;

Partidul Democrația Acasă;

Partidul ,,NOI”;

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei;

Partidul ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR;

Partidul Verde Ecologist;

Partidul Legii și Dreptății;

Partidul “Puterea Oamenilor”.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture