Irlanda: Doi soți vor candida unul împotriva celuilalt în cadrul alegerilor

Doi soți vor candida unul împotriva celuilalt în cadrul alegerilor generale din Irlanda care se vor desfășura pe data de 8 februarie, relatează The Guardian, potrivit Mediafax.

Holly Cairns, social-democrată, candidează împotriva partenerului ei, Christopher O’Sullivan, candidatul paridului Fianna Fáil, pentru un loc în circumscripția Cork South-West.

„Evident, pornim ca o casă ân flăcări mai ales pe plan personal, nu atât din punct de vedere politic”, a declarat Cairns pentru cotidianul irlandez Echo. „Totul este permis în dragoste și în război. Să înceapă jocul”, a adăugat ea.

Cairns a fost aleasă anul trecut consilier în districtul Cork din partea social-democraților, un mic partid de stânga. În timp ce, O’Sullivan a terminat pe primul loc, candidând din partea formațiunii Fianna Fail, un partid de centru, și a devenit primar al consiliului.

În ciuda relației lor, partidele lor i-au selectat pentru a candida pentru locurile din Dáil la alegerile generale din 8 februarie.

Cairns a refuzat să vorbească despre confruntarea cu partenerul său, dar a vorbit despre necesitatea reformei în domeniul sănătății și a alternativelor din stânga. „Există o întreagă gamă de oameni din West Cork care doresc o opțiune progresistă”, a declarat ea.

Există posibilitatea ca aceasta poveste să aibă in final fericit: circumscripția electorală are trei locuri, astfel încât ambii soți ar putea obține un loc.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture