KGB-ul transnistrean cere cetățenilor să evite călătoriile la Chișinău

Așa-numitul minister de externe al Transnistriei și comitetul securității de stat (KGB) din regiune au emis notificări prin care atenționează cetățeniii că situația politică din R. Moldova ar putea ieși de sub control și sunt posibile proteste violente la Chișinău, scrie Ziarul Național.

Autoproclamantele autorități transnistrene recomandă cetățenilor să evite călătoriile la Chișinău, iar în cazul în care trebuie să se deplaseze de urgență, să fie atenți și să nu se implice în acțiunile în masă care au loc în dreapta Nistrului.

Precizăm că astăzi au loc două proteste în centrul Chișinăului. Platforma Demnitate și Adevăr protestează în Piața Marii Adunări Naționale împotriva desemnării unui candidat PD la funcția de premier, iar susținătorii Partidului Democrat protestează în fața Teatrului de Operă și Balet, cerând numirea cât mai urgentă a unui șef de Guvern.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture