La Bălţi au apărut în vânzare primii brazi

La Bălţi au apărut în vânzare primii pomi de Crăciun. Preţul pentru un brad arătos porneşte de la 150 de lei şi creşte în funcţie de înălţimea coniferului. Bălţenii spun că vor neapărat un brad natural, mai mult pentru miros, decât pentru aspect.

 «Am vrut să fie miros de brad acasă. Dacă aş cumpăra pentru copii aş fi gata să plătesc 100 de lei şi chiar 150. Noi suntem în vârstă şi luăm doar pentru miros, aşa că sunt gata să plătesc până la 50 de lei».

Vânzătorii îndeamnă oamenii să-şi cumpere un pom de Crăciun cât mai curând şi să opteze pentru unul cu rădăcini.

Sergiu Mihailov, comerciant: «Vindem bine brazii, buchetele. Oamenii care înţeleg, vin acum să cumpere, când au din ce alege. Mai apoi vor cumpăra ce a rămas. Brazii sunt tăiaţi nu mai târziu de data de 20 decembrie. Recomand celor care au unde sădi ulterior bradul pentru a rămâne o amintire, să cumpere brad cu rădăcini. Costă 150 de lei».

Brazii care pot fi răsădiţi au captat atenția cumpărătorilor.

«Mirosul este foarte important. Bradul artificial nu vreau. Dacă este un brad frumos pot să plătesc 100-150 de lei. Mă uit la brazii cu rădăcini, care se păstrează mai bine».

Comercianţii propun marfă pentru fiecare buzunar. Una dintre opţiuni sunt buchetele din crenguţe de brad, care costă 20-30 de lei.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture