La Bălți călătoriile pentru angajații întreprinderilor care activează vor fi gratuite

Administrația Direcției de Troleibuze Bălți va introduce călătorii gratuite pentru angajații întreprinderilor, care în perioada de carantină activează. Viceprimarul a declarat că autoritățile locale nu exclud faptul ca numărul unităților de transport public să fie redus – doar troleibuzele și unele microbuze care călătoresc în sectoarele îndepărtate ale orașului vor rămâne pe linii.

NICOLAI GRIGORIȘIN, VICEPRIMAR DE BĂLȚI: „Angajații întreprinderilor ,,Red-Nord”; ,, Cet-Nord”; ,,Amenajarea Teritoriului și Spații Verzi”; ,, Gospodăria Locativ Comunală”; ,,DRCD”;    ,,Apă-Canal” și altele ar trebui să beneficieze de călătorii gratuite. Fluxul de transport public va fi redus. Vor fi doar troleibuze și microbuzele, care deservesc sectoarele: Bălțiul Nou, Molodova și regiunea îndepăratată a sectorului Gara de Nord. Transportul electric va funcționa gratuit – cu tichete speciale. ”

Nicolai Grigorișin a menționat că decizia de a reduce  unitățile de transport public este luată de Comisia pentru Situații Excepționale, pe baza deciziilor guvernului.

NICOLAI GRIGORIȘIN VICEPRIMAR DE BĂLȚI: ,, Bălțenii care fac parte din grupurile de risc ar trebui să stea acasă. Nu trebuie să circule cu transportul public. Doar cei care sunt angajați în întreprinderile care activează acum în oraș ar trebui să circule. ”

Reamintim că Moldova a intrat în stare de urgență pentru 60 de zile din cauza riscului de răspândire a coronavirusului.

В Бельцах введут бесплатный проезд для работников функционирующих предприятий

В Бельцах введут бесплатный проезд для работников функционирующих предприятий

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 18. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture