LA BĂLȚI ÎN IUNIE PENTRU PRIMA DATĂ SE VA DESFĂȘURA FORUM ECONOMIC

În municipiul Bălți pe 7 iunie pentru prima dată, se va desfășura Forum Economic. La invitația  admnistrației publice locale, mai mule companii străine vor avea o întrevedere cu producătorii autohtoni, pentru a atrage investiții. Viceprimarul de Bălți,  Igor Șeremet, a menționat că aceasta poate impulsiona dezvoltarea municipiului.

La Forumul vor participa investitori care activează în diferite domenii. La întrunire sunt așteptați și antreprenori autohtoni din alte regiuni ale Moldovei. Evenimentul este organizat de Primărie în colaborare cu filiala din Bălți a Camerei de Comerț și Industrie RM.

Pentru atragerea investițiilor străine în municipiul Bălți, autoritățile locale au întocmit o serie de proiecte strategice. Printre acestea se regăsește atlasul investițional al municipiului. Broșura va fi distribuită la forumul economic și va servi drept ghid de informare pentru potențialii investitori.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture