La Bălți o clasă și o grădiniță au fost închise în carantină

La Bălți o clasă și o grădiniță au fost puse în carantină. Informația a fost prezentată la o ședință a primăriei. Este vorba despre fosta școală medie Nr. 14 și o instituția preșcolară Nr.3.

Șefa direcției de sănătate a vorbit despre situația de răspândire a infecției de cornavirus în rândul copiilor. Potrivit ei, informația este monitorizată zilnic începând de la 1 septembrie, adică din ziua când grădinițele și școlile și-au reluat activitatea. Conform datelor din ziua de marți, 8 septembrie, sau îmbolnăvit 13 copii. Alți 20 sunt suspecți la coronavirus.

 Amintim, că săptămâna trecută, s-a aflat că din 1252 de școli din toată țara, care și-au reluat activitatea la început de an școlar, 11 sunt în carantină. 125 de profesori sunt infectați cu coronavirus, alți 250 sunt în autoizolare. Despre aceasta a anunțat ministrul educației, culturii și cercetării Igor Șarov.

В Бельцах один класс и один детский сад закрыли на карантин

В Бельцах один класс и один детский сад закрыли на карантин

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 8. September 2020

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture