La Bălți, scările de bloc unde lociuesc pacienții cu Covid sunt dezinfectate

Scrările de bloc unde locuiesc persoane infectate sau stau în autoizolare, sunt dezinfectate zilnic de angajații de la ,,Gospodăria locativ Comunală”. La fel procedurile de dezinfectare au loc și la terenurile joacă pentru copii. Șefa întreprinderii a venit și cu un mesaj către cei care rup benzile ce restricțioanează accesul în aceste spații. 

Întreprinderea municipală ,,Gospodăria Locativ Comunală”  dezinfectează scările de bloc din Bălți, unde au fost înregistrați pacienți cu infecția de coronavirus și în care locuiesc persoanele,  care sunt plasate în regim de carantină pentru 2 săptămâni. În aceste blocuri sunt prelucrate balustradele, pervazurile, mânerele ușilor și ferestrelor, cutiile poștale și alte suprafețe. Despre aceasta anunță inginerul întreprinderii de resort.

De asemenea sunt prelucrate cu soluții speciale, de câte ori pe săptămână locurile de joacă. După dezinfectarea acestora, accesul este interzis, de aceea platformele sunt sigilate cu panglici speciale. Din păcate, sunt cazuri, în care părinții rup benzile și permit copiilor să se joace pe teren.

Directorul interimar al Gospodăriei Locativ Comunale, Tatiana Chiaburu s-a adresat locuitorilor prin intermediul rețelelor de socializare. Ea a anunțat reluarea procesului de dezinfectare a terenurilor pentru copii și îngrădirea acestora.

„ Acest lucru se face pentru ca persoanele care nu respectă regimul de auto-izolare și ies cu copiii lor la plimbare, să se simtă în siguranță.

Ne bazăm pe înțelegerea și conștiința oamenilor. Solicităm locuitorilor orașului să respecte normele de securitate, deoarece cu toții suntem responsabili de familia și prietenii noștri. Vă rugăm să nu rupeți panglicile su care sunt sigilate terenurile de joacă. Fiți sănătoși”.

La Bălți, scările de bloc unde lociuesc pacienții cu Covid sunt dezinfectate

La Bălți, scările de bloc unde lociuesc pacienții cu Covid sunt dezinfectate

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 11. Juni 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture