La Bălți se dezinfectează stațiile de așteptare a transportului public

La Bălți, stațiile de așteptare a transportului public sunt dezinfectate pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Acestea sunt prelucrate cu soluție specială, care are un spectru larg de acțiune. Ucide aproape toți virușii și bacteriile patogene. Mai mult decât atât este absolut inofensiv pentru oameni și nu provoacă alergii.

Astfel de măsuri vor fi aplicate în toate sectoarele orașului. Starea angajaților întreprinderii municipale ,,Amenajarea Teritoriului și Spații Verzi”, responsabilă de acest proces este neapărat monitorizată: înaintea fiecărui schimb, lucrătorii sunt supuși unui examen medical, inclusiv măsurarea temperaturii corpului.

Reamintim că primarul Renato Usatîi a semnat o dispoziție prin care pe teritoriul municipiului Bălți se instituie stare de alertă maximă. Conform celor mai recente date din Moldova, au fost confirmate 23 cazuri de infecție cu coronavirus.

В Бельцах дезинфицируют остановки общественного транспорта

В Бельцах дезинфицируют остановки общественного транспорта

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Sonntag, 15. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture