La Bălți sunt 22 pacienți infectați cu coronaviru. Încă o persoană a pierdut lupta

Numărul persoanelor infectate cu Covid la Bălți a trecut pragul de 20, iar 2 persoane au murit din cauza infecției. La data de 13 aprilie s-a stins din viață o bălțeancă în vârstă de 86 de ani. Aceasta ar fi suferit și un infarct cerebral. Totuși există și vești bune, 2 pacienți din oraș au învins boala.

Încă un deces provocat de coronavirus a fost înregistrat la Bălți O femeie în vârstă de 86 de ani originară din municipiul Bălși a murit aseară, 13 aprilie, la ora 18.00. Aceasta a fost internată în Spitalul Clinic Republican în urma unui infarct cerebral, ulterior fiind testată pozitiv la COVID-19. Conform datelor de la ora 12:00 din 14 aprilie, în rândul bălțenilor sunt infectate 22 de persoane. De asemenea 2 persoane s-au însănătoșit.

Începând cu 10 aprilie, autoritățile au decis ca persoanele cu forme ușoare ale bolii să primească  tratamentul la domiciliu, transmite newsmaker.md.  În Moldova există 135 de astfel de pacienți – 52 la Chișinău, două persoane în Bălți și alte 81 în alte raioane ale țării.

La Bălți sunt 22 pacienți infectați cu coronavirus

La Bălți sunt 22 pacienți infectați cu coronavirus Încă o persoană a pierdut lupta

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 14. April 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture