La Primăria din Bălți au fost felicitați profesorii cu sărbătoarea lor profesională

Profesorii din Bălți au fost felicitați cu sărbătoarea lor profesională. Evenimentul solemn a avut loc în primărie. Tatiana Dubițkaia, viceprimar de Bălți, le-a mulțumit profesorilor pentru munca lor și pentru grija lor față de copii, pentru că le-a împărtășit nu numai cunoștințe, ci și bunătate, căldură și atenție. Profesorilor le-a urat răbdare și putere, și elevi recunoscători. 

Genadie Șmulschii, viceprimarul de Bălți, a menționat că rezultatele înalte ale copiilor la olimpiade și la turneele republicane indică faptul că profesorii care lucrează în școlile din Bălți sunt puternici și profesioniști adevărați. Viceprimarul a subliniat că anul de învățământ se desfășoară în condiții dificile din cauza pandemiei de coronavirus. Și le-a urat tuturor sănătate.

Potrivit profesorilor, cel mai important lucru pentru ei este nu doar să ofere cunoștințe copiilor, ci și să îi învețe să gândească, să fie oameni activi și responsabili social, să fie creativi în orice afacere și să se desăvârșească constant.

În fiecare an, pe 5 octombrie, Ziua Mondială a Profesorilor este sărbătorită în întreaga lume. Sărbătoarea a fost proclamată de UNESCO în 1994 și marchează aniversarea adoptării Recomandării din 1966 a Organizației Internaționale a Muncii și a UNESCO privind statutul profesorilor – primul instrument internațional privind statutul juridic al educatorilor.

În recomandări sunt specificate drepturile și obligațiile cadrelor didactice și normele internaționale cu privire la formarea, dezvoltarea profesională, recrutarea și condițiile de muncă ale acestora.

La Primăria din Bălți au fost felicitați profesorii cu sărbătoarea lor profesională

La Primăria din Bălți au fost felicitați profesorii cu sărbătoarea lor profesională

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 5. Oktober 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture