LOCUINȚE DE SERVICIU PENTRU MILITARII ARMATEI NAȚIONALE

Cabinetul de miniştri în exerciţiu a aprobat Regulamentul cu privire la modul de acordare a locuinţelor de serviciu administrate de către Ministerul Apărării şi unităţile militare ale Armatei Naţionale, transmite Mesager.

Potrivit Regulamentului, spaţiul locativ de serviciu destinat pentru cazarea personalului din cadrul acestei structuri pe perioada de îndeplinire a serviciului militar, pe durata contractului de muncă sau de exercitare a funcţiei, în cazul lipsei unui loc permanent de trai în garnizoana unde își satisface serviciul militar.

Documentul stabileşte modalitatea de acordare, evidenţa spaţiului locativ de serviciu, precum şi plata pentru chirie, serviciile comunale, dar şi drepturile şi obligaţiile părţilor.

Scopul proiectului este de transpune în practică politicile de protecţie socială a militarilor Armatei Naţionale şi a membrilor familiilor lor, prin asigurarea cu spaţiu locativ de serviciu.

trm.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture