Maia Sandu a avut o întrevedere cu președinta Georgiei. Despre ce au discutat?

Șefa statului, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Salome Zourabichvili, președinta Georgiei. Oficialii au convenit să extindă contactele la nivel înalt  și să intensifice relațiile economice și comerciale dintre Republica Moldova și Georgia, scrie Newsmaker.md.

„Mi-am încheiat vizita de lucru la Batumi cu o discuție constructivă pe care am avut-o cu doamna Salome Zourabichvili, președinta Georgiei. Am trecut în revistă agenda bilaterală dintre țările noastre, am convenit să extindem contactele la nivel înalt și să găsim soluții inovatoare pentru intensificarea relațiilor economice și comerciale dintre Republica Moldova și Georgia. I-am mulțumit doamnei președinte pentru invitația la conferință și pentru eforturile sale de a pune în valoare oportunitățile oferite de Parteneriatul Estic”, a spus Maia Sandu.

Menționăm că în perioada 19-20 iulie, președinta Maia Sandu efectuează o vizită de lucru în Georgia. În cadrul acesteia, șefa statului a participat la cea de-a 17-ea ediție a Conferinței internaționale de la Batumi.

Foto: Newsmaker.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture