Maia Sandu la un an de mandat: Cum s-a schimbat Moldova

0

În curând se împlinește un an de când Maia Sandu a devenit Președinte al Republicii Moldova. Cu acest prilej, șefa statului a publicat un filmuleț video, în care arată cum s-a schimbat Moldova în primul an de mandat.

Videoul este însoțit și de un mesaj: ,,În curând se împlinește un an de când, datorită sprijinului și votului vostru, am devenit Președinte al Republicii Moldova. A fost un an plin, greu, cu bune și rele – dar și un an în care am pornit procesul de transformare a țării noastre. În zilele ce au rămas până la 24 decembrie, vă invit să vedem cum s-a schimbat Moldova în anul care a trecut.”, a scris Maia Sandu. 

Maia Sandu deține funcția de președinte al R.Moldova, începând cu 24 decembrie 2020, după ce a câștigat turul II al alegerilor prezidențiale din noiembrie 202.  Aceasta a mai exercitat funcțiile de prim-ministru al țării în perioada iunie-noiembrie 2019 (Guvernul Maia Sandu)) și de ministru al educației în intervalul 2012-2015. A fost membră a parlamentului între 2014-2015 și în 2019.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture