Maia Sandu s-a întâlnit cu mai mulți deputați europeni: Depre ce au discutat

Potrivit șefei statului, discuțiile au avut loc în această dimineață, transmite Știri.md.

„Am transmis europarlamentarilor recunoștința mea pentru sprijinul instituțiilor europene în aducerea vaccinului în Republica Moldova și asigurarea sistemului nostru de sănătate cu echipamente de protecție și utilaje medicale care salvează vieți.

Am discutat și despre agenda cu Uniunea Europeană, despre situația politică din Republica Moldova și pregătirile pentru alegerile anticipate.

Este foarte important să asigurăm tuturor cetățenilor Republicii Moldova, indiferent unde se află, dreptul și posibilitatea de a vota. Mi-am exprimat speranța că suficienți oameni vor sprijini la alegeri transformarea Republicii Moldova într-un stat modern.

Acest lucru ne va permite să pornim o reformă veritabilă a justiției și un efort conjugat anticorupție în țară. Iar odată cu deblocarea asistenței externe, vom putea lansa planul de recuperare economică a Republicii Moldova și moderniza țara. Contăm pe sprijinul partenerilor noștri europeni în realizarea acestei viziuni”, a scris Maia Sandu.

Foto: Știri.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture