Majoritatea evenimentelor dedicate Zilei Copiilor, amânate pentru weekendul viitor

Vremea nefavorabilă de afară amână vara din calendar, dar și evenimentele dedicate Zilei Internaționale a Copiilor. În legătură cu ploile prognozate pentru acest început de sezon estival, administrația primăriei Bălți a schimbat data când vor avea loc jocuri distractive și concursuri pregătite pentru pici.

Pentru ziua de 1 iunie, rămâne în program un singur eveniment, un flashmob cu dans pentru copii, care se va desfășura în parcul ,,Andrieș”.

Restul evenimentelor culturale și distractive au fost replanificate pentru ziua de duminică, 6 iunie cu începere de la ora 10:30, toate în parcul ,,Andrieș”.

Municipalitatea îi invită pe cei mici și părinții lor pentru a petrece timpul frumos. Ziua copiilor nu poate fi dată uitării.

Amintim, că ziua de 1 iunie din acest an este zi lucrătoare, astfel copii nu au putu fi alături de părinți pentru a serba ziua lor.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture