Mansarda unui bloc de locuit a fost cuprinsă de flăcări. La momentul actual salvatorii lucrează pentru localizarea și lichidarea arderii

Incendiu izbucnit pe strada Pelivan nr.17/3 din sectorul Buiucani al capitalei.

0

Un incendiu a izbucnit în interiorul unui apartament de la etajul 6 cu răspândire spre mansarda blocului de locuit. Acesta s-a declanșat în după amiaza zilei de 23 octombrie. În contextul dat angajații IGSU au fost alertați să intervină de urgență pentru lichidarea unui incendiu izbucnit pe strada Pelivan nr.17/3 din sectorul Buiucani al capitalei. Pentru lichidarea și localizarea acestuia a fost necesară intervenția a 11 autospeciale.

“Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 13:35. Potrivit primelor informații focul a izbucnit în interiorul unui apartament de la etajul 6 cu răspândire spre mansarda blocului de locuit. La fața locului după numărul sporit de intervenție au fost trimise 11 autospeciale de intervenție cu un efectiv de peste 70 de salvatori și pompieri. Ajunși la destinație pompierii au creat mai multe sectoare de luptă cu flăcările”, se arată în comunicatul emis de IGSU al MAI.

Menționăm faptul că în urma incendiului nu au fost raportate victime. La momentul actual salvatorii lucrează pentru localizarea și lichidarea arderii. Cauza incendiului va fi stabilită de specialiști.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture