Marina Tauber: Agenții economici din Bălți vor găsi, la Primărie, un partener de nădejde

Alegeri locale noi la Bălți.

0

Oamenii de afaceri, agenții economici din Bălți, vor găsi la Primărie un partener de nădejde, după data de 5 decembrie. Declarația aparține candidatului Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber. Potrivit ei, în primul rând, va fi eliminată birocrația în ceea ce privește eliberarea autorizațiilor, iar agenții economici vor fi consultați în privința deciziilor de dezvoltare a mediului de business din municipiu, transmite partidulsor.md.

„Noi venim din domeniul afacerilor și noi înțelegem că business-ul este una dintre sferele de bază ale economiei. Noi, așa cum am mai spus, vrem să majorăm bugetul municipiului de patru ori, iar pentru asta vrem să dezvoltăm acest domeniu, la Bălți. Vreau să vă anunț că, din 5 decembrie, eu și echipa mea vom crește viteza cu care se vor elibera actele permisive, autorizațiile pentru toate domeniile de activitate economică, construcții, activitate comercială etc. Este important să nu le punem piedici oamenilor de afaceri”, a declarat Marina Tauber.

În contextul dat Marina Tauber a mai spus că va dispune crearea, pe lângă Primărie, a comitetelor consultative, din care vor face parte agenții economici din oraș, experți, membri ai societății civile, pentru a găsi împreună soluții, pentru a discuta proiectele de investiții.

„Pentru echipa mea este foarte important ca în toate proiectele mari de investiții, pe care vrem să le implementăm la Bălți, să fie implicați agenții economici locali. Și aici vorbesc de toate sferele. Noi știm că orice proiect mare trebuie făcut cu oamenii de la Bălți, cu agenții economici locali. Pentru că acest lucru presupune și crearea locurilor de muncă și faptul că taxele și impozitele vor rămâne în bugetul local. Vom schimba complet atitudinea Primăriei față de business. Vreau să vă asigur că oamenii de afaceri, agenții economici vor găsi la Primărie un partener de nădejde, iar ușa instituției va fi deschisă mereu pentru ei”, a mai adăugat Tauber.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture