Marina Tauber: Haideți în 21 noiembrie să le spunem la revedere celor care au distrus orașul Bălți (P)

0

Candidatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, i-a îndemnat pe locuitorii din Bălți să le spună, în 21 noiembrie, la revedere tuturor celor care au distrus Bălțiul. Ea a mai declarat că este sigură de victorie și le-a promis bălțenilor că, de luni, la Bălți va începe o nouă viață. Declarațiile au fost făcute în această seară, în cadrul unui eveniment de amploare, desfășurat la Bălți. Tauber a făcut totalurile campaniei electorale și le-a transmis un mesaj bălțenilor. Discursul său a fost transmis în regim live pe 42 de ecrane, în tot atâtea locații din capitala nordului. Tauber a mai adăugat că cel puțin pentru următorii doi ani, se va muta cu traiul în sediul Primăriei Bălți și va fi în serviciul cetățenilor 24 de ore din 24.

„Probleme sunt foarte multe, dar sunt sigură că le vom rezolva pe toate. Mă dezgustă ceea ce au făcut toate guvernările de până acum cu acest oraș. Sunt mândră că am fost corecți în această campanie și am refuzat să răspundem tuturor ofenselor pe care le-am primit din partea contracandidaților. Noi știm că suntem cei mai buni, știm că putem guverna acest oraș, iar din 21 noiembrie, cu Marina Tauber în funcția de primar și echipa Partidului „ȘOR”, în frunte cu Ilan Șor, la Bălți va începe o nouă viață. Haideți în 21 noiembrie să le spunem la revedere celor care au distrus Bălțiul. Nu mă îndoiesc nicio clipă că nu vom învinge. Echipa noastră e cea mai puternică, e cu mii de capete deasupra celorlalți candidați. Și nu pentru că ei sunt răi, dar noi suntem buni, ci pentru că noi dacă am promis, noi facem. Iată care este diferența”, a mai menționat Tauber.

În cadrul evenimentului au vorbit și mai mulți locuitori ai orașului, care au spus că Marina Tauber este candidatura potrivită pentru soluționarea problemelor orașului Bălți.

„La Orhei, oamenii au parte de multe facilități. Familiile primesc ajutoare la nașterea copiilor. Eu cred că doamna Tauber va face lucruri bune și la Bălți. Haideți să-i acordăm această șansă”, a menționat o locuitoare a orașului Bălți. 

„La Orhei e ca în poveste. Este iluminat public peste tot, noi ce avem? Drumurile sunt proaste, riscăm să ne rupem picioarele din cauza gropilor, copiii nu au terenuri de joacă unde să se joace. Haideți să o votăm pentru Marina Tauber”, este îndemnul unei pensionare din Bălți. 

„Suntem demni de o viață mai bună. Copiii noștri sunt demni de o viață mai bună și ei trebuie să se mândrească cu localitatea în care trăiesc. Vrem ca  Marina Tauber să câștige”, a menționat o femeie.

În campania electorală pentru alegerile de duminică, candidatul pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber, a avut 200 de întâlniri cu locuitorii orașului. De asemenea, peste 30 de mii de oameni au confirmat, prin semnătură, că susțin programul de dezvoltare a municipiului Bălți, al candidatului Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar, Marina Tauber.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture