Marina Tauber și-a prezentat programul electoral într-un spot de aproape cinci minute: Vom transforma Bălțiul într-un oraș de vis (P)

0

„Orașul Bălți este unic, cu o istorie bogată, cu locuri frumoase, iar cea mai mare comoară a Bălțiului sunt oamenii. Anume ei țin în viață orașul și îi duc istoria mai departe” – așa începe spotul de promovare a programului candidatului Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar al orașului Bălți, Marina Tauber.

Video-ul a fost făcut public cu ocazia evenimentului de prezentare a programului dezvoltare a municipiului Bălți, care a avut loc astăzi concomitent în mai multe sectoare ale municipiului.

„Un oraș atât de frumos ca Bălțiul poate fi transformat în doar câțiva ani într-un oraș de vis, cu drumuri reparate, spitale sigure, trotuare îngrijite, parcuri curate, străzi și cartiere iluminate, terenuri de joacă frumos amenajate. Venim la Bălți împreună cu o echipă puternică, o echipă care a demonstrat că poate și știe să construiască! Știm ce avem de făcut și știm cum s-o facem! Bălțeni, sunteți demni de o viață mai bună!”, se arată în spotul de campanie al candidatului Marina Tauber.

Alegerile locale noi vor avea loc în data de 21 noiembrie. Candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber, figurează cu numărul 9 în buletinul de vot.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture