Mașină ticsită cu contrabandă de 400.000 lei, depistată lângă frontieră

Un autoturism ticsit cu 250.000 țigarete de contrabandă și 24 butelii cu pesticide a fost depistat de polițiștii de frontieră.

Cazul a avut loc în noaptea de 30 spre 31 martie, în zona de responsabilitate a SPF Larga, transmite Știri.md.

Conform informațiilor operative primite, angajaţii Secţiei echipe mobile şi ofițerii de investigaţii din cadrul Direcţiei regionale Nord au acționat și, în proximitatea liniei frontierei moldo-ucrainene, au depistat un automobil de model Nissan Terrano.

În autovehicul se aflau doi moldoveni cu vârste de 30 şi, respectiv 31 de ani, iar din cercetările primare s-a constatat că tinerii transportau marfă ce ar fi introdusă ilegal pe teritoriul R. Moldova.

Mai mult, aceștia aveau pregătite cutii cu țigări care urmau să ajungă în Ucraina.

Prin urmare, în interiorul mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au depistat 25 de cutii, în care erau aranjate 12.500 pachete de ţigări, cu timbru de acciz autohton, şi 24 butelii, cu volumul a câte 5 litri fiecare, pline cu pesticide de origine ucraineană.

Lotul de bunuri se ridică la o valoare de aproximativ 400.000 de lei.

Autovehiculul şi marfa au fost depozitate la SPF Larga până la luarea unei decizii finale.

Cazul este în continuare documentat.

Foto: border.gov.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture