Măști și distanță socială: Un 1 septembrie neobișnuit pentru școlari

1 septembrie anul acesta a fost neobișnuit pentru școlari: restricțiile de carantină pun o umbră asupra dispoziției de sărbătoare. Părinților le-a fost interzis să intre în școli, iar elevii au venit cu măști și dezinfectanți. Tuturor le-a fost măsurată temperatura. Elevii de clasa întâi, totuși nu au fost lăsați de posibilitatea de a avea o sărbătoare.

Potrivit școlarilor și părinților, lor le-a fost foarte dor de școală. Multora din ei nu le place învățătul la distanță. Pregătirea față în față, spun ei, este mult mai eficientă. 

Atât profesorilor, cât și elevilor le-a fost urată multă răbdare și sănătate. La urma urmei, anul acesta va fi dificil: pe fundalul pandemiei de coronavirus, care încă nu s-a sfârșit. Iar profesorii nu vor monitoriza doar progresul copiilor, dar vor supraveghea și cum sunt respectate măsurile de siguranță.

Amintim că există multe restricții și responsabilități impuse școlilor. Acestea includ verificarea zilnică a temperaturii, prezența dezinfectanților pentru mâini și suplinirea intrărilor și ieșirilor pentru școlari. În prezent, sălile de clasă au, de asemenea, reguli noi: elevii vor sta în bancă câte unul. Acest lucru se face pentru a reduce contactul și a micșora riscul de răspândire a coronavirusului.

Маски и социальная дистанция: 1 сентября в этом году для школьников прошло необычно

Маски и социальная дистанция: 1 сентября в этом году для школьников прошло необычно

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 1. September 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture