Măștile de la Renato Usatîi au ajuns la medicii din Bălți

Măștile promise de primarul de Bălți, Renato Usatîi au ajuns la medicii din localitate. Asta în condițiile în care de joi, conform unui ordin al Ministerului Sănătății urmează ca Spitalul Clinic Bălți să înceapă internarea persoanelor suspecte la COVID-19. La fel în zilele următoare urmează să ajungă în toate instituțiile medicale din nordul țării, teste rapide pentru depistarea coronavirusului.

Un pas important în această luptă grea contra Coronavirusului, l-a făcut primarul de Bălți, Renato Usatîi. După ce a anunțat că 7 mii de măști vor ajunge la mai multe instituții subordonate primăriei dar și în instituțiile medicale din oraș, ieri seara pe o rețea de socializare Centrul Medicilor din Bălți a publicat o postare în care este menționat că au primit 1800 de măștii. Astăzi și Spitalul Clinic din Bălți, a confirmat că au primit măștile de la Renato Usatîi, dar și cele din partea primăriei.

Totodată șeful spitalului a confirmat că în următoarele 2 zile în cadrul instituției vor fi instalate aparte automatizate pentru bahile. Donație din parte edilului de Bălți.

În zilele următoare în instituțiile medicale din nordul republicii, urmează a fi distribuite 1000 de teste rapide pentru identificarea virusului, la fel din donația Edilului de Bălți Renato Usatîi.

Măștile de la Renato Usatîi au ajuns la medicii din Bălți

Măștile de la Renato Usatîi au ajuns la medicii din Bălți

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 25. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture