MĂSURI SPORITE DE SECURITATE LA FRONTIERĂ

În urma atentatelor teroriste din Belgia soldate cu numeroase victime, Poliția de Frontieră a Republicii Moldova întreprinde un șir de măsuri care au drept scop asigurarea securității statului.

Astfel, a fost instituit un regim riguros de activitate în toate punctele de trecere, cu prepoderență în cele mai solicitate Aeroportul Internațional Chișinău și în unele puncte de trecere situate la frontiera cu România și Ucraina.

Sunt intensificate controalele la frontieră, cu preponderență în privinţa persoanelor originare sau venite din statele unde se desfășoară conflictele armate, precum şi cele aflate în vecinătatea acestora.

Pentru a spori măsurile de Securitate la frontier, dar și la punctele de control sunt implicate echipe canine la controlul bagajelor, în vederea depistării substanțelor explosive, cât și în locurile aglomerate, unde conform competenţelor atribuite ordinea publică este asigurată de către Poliţia de Frontieră.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture