Bilanțul proiectul multiculturalității

Proiectul „Celebrarea multiculturalității aici și acum” a ajuns la final. Acest proiect s-a desfășurat printr-o varietate de acțiuni, precum: spectacole de muzică și dans, expoziții de lucrări de artizanat și ateliere în aer liber, dramatizări, o cursă de ciclism și expoziții fotografice.

Potrivit organizatorilor „Celebrarea multiculturalității aici și acum” a avut drept scop deschiderea publicului pentru artă și cultură, limbile străine și dialogurile directe cu vorbitorii nativi din țările noastre.

Prezentă la eveniment, viceprimarul de Bălți, Lilia Sava a spus că este mîndră pentru că municipiul Bălți a participat la acest.

Tinerii participanții la stagiul de voluntariat au rămas uimiți de orașele pe care le-au vizitat. Cineva a rămas impresionat de arhitectură și imaginea orașelor, cineva de cultură și tradiții. În urma stagiului de voluntariat cu toții au rămas cu impresii plăcute și noi cunoștințe.

Este de menționat că proiectul s-a desfășurat în perioada decembrie 2014 – noiembrie 2015 în cadrul PA17/RO13 „Provovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european” finanțat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României. Obiectivul principal fiind o bună înțelegere a diversității culturale ca rezultat al implicării active a membrilor comunităților.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture