Coca-cola se retrage din Moldova

Coca-Cola a anunţat că extinde sursele de aprovizionare existente din România şi Ucraina, renunţând, totodată, la activitatea de îmbuteliere din Chişinău.

Inna Kiriakova, manager pe resurse umane și relații publice, regretă că în urma acestei decizii va fi afectată o parte din locurile de muncă la întreprindere. În următoarele două luni, 29 angajaţi care intră în proces de restructurare vor beneficia de asistenţă din partea companiei în consiliere de carieră şi plasarea forţei de muncă conform calificării lor profesionale, scrie mold-street.com

La sfârşitul perioadei, angajaţii vor primi pachete compensatorii în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare.

Coca-Cola îmbuteliere Chişinău SRL operează pe piaţă din Republica Moldova din 1994. Fabrica de îmbuteliere din Chișinău a fost deschisă în luma mai 2011, după ce a fost închisă cea de la Iași. În anul 2014, vânzările Coca-Cola Moldova au fost de 6,2 milioane de navete, în creștere cu 0,3 milioane de navete în comparație cu anul 2013.

unimedia.info

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture