Rețelele de comerț din Rusia reiau procurarea fructelor

Cele mai mari rețele de comerț din Rusia au confirmat că sînt interesate să reia procurarea merelor, prunelor și strugurilor din Republica Moldova.

Potrivit Agenției de știri „Moskva”, compania„X5 Retail Group” a anunțat că rețeua de comerț „Perekrestok” intenționează să cumpere fructe din Moldova.

În timpul apropiat, specialiștii companiei urmează să-i contacteze pe producătorii moldoveni. În primul rînd, noi intenționăm să reluăm livrările de mere, struguri și prune, însă deocamdată este prematur de vorbit despre cantități”, au menționat surse din cadrul serviciului de presă al companiei, precizînd că fructele din Moldova tradițional sînt mai ieftine, comparativ cu producția similară din alte țări, de aceea cumpărătorii vor avea posibilitatea să cumpere fructe proaspete la prețuri rezonabile.

Compania „Auchan” la fel s-a arătat dispusă să importe fructe din Moldova, ceea ce va „permite micșorarea prețurilor la aceste fructe în magazinele din Moscova”.

Colaborarea cu producătorii moldoveni îi va permite companiei să lărgească asortimentul și să sporească concurența la preț printre furnizori, pentru a reduce prețul final pe rafturi”, a menționat directorul pentru relații externe al companiei „Auchan Rossia”, Maria Kurnosova.

noi.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture