Reținuți pentru vînzarea drogurilor

Mai multe persoane din nordul ţării au fost reţinute pentru vânzarea drogurilor.

Un bărbat de 30 de ani, din raionul Drochia, a fost reținut de polițiștii Secției Investigare Infracţiuni din cadrul IP Drochia pentru păstrare, cu scop de înstrăinare și consum de substanțe narcotice.

În rezultatul percheziţiilor efectuate la domiciliul suspectului, într-o construcţie auxiliară, oamenii legii au depistat 2 recipiente metalice şi un pachet de hârtie în care se afla masă vegetală de culoare verde, mai multe plante fărâmițate de culoare verde cu miros specific asemănător cu cânepa.
Cantitatea de substanţe narcotice depistate constituie 228,5 gr de marijuană şi 0,29 de grame raşină de canabis.

Dacă i se va demonstra vinovăţia, bănuitul riscă închisoare de până la un an, sau amendă în mărime de la 8000 la 14 000 de lei.

Un alt caz de comercializare a substanţelor narcotice, a fost depistat de polițiști la domiciliul unui cuplu din localitatea Gribova, raionul Drochia. Urmare a măsurilor speciale de investigaţie au fost depistate circa 2,78 ml de opium acetilat şi bani în sumă de 1000 de lei.

Ambii soți au fost reținuți pentru 72 de ore. Ei sunt învinuiţi de circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, infracțiune ce se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 5 ani.

sputnik.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture