Omorît de concubina sa

Și-a omorât concubinul și l-a îngropat în curtea casei. Crima a fost comisă acum șapte ani, iar polițiștii au descoperit recent acest caz, informează stirilocale.md

Cazul a avut loc în vara anului 2008 în satul Lărguța, raionul Cantemir. Când ar fi fost omorât, bărbatul avea 34 de ani. Autorul este o femeie femeie de 32 de ani, locuitoare a satului Cârpești, raionul Cantemir, pe atunci concubina victimei.

Recent, polițiștii au intrat în posesia unei informații operative, potrivit căreia, cu 7 ani în urmă, o femeie și-ar fi omorât concubinul, domiciliat în satul Lărguța, raionul Cantemir.

Astfel, în urma investigațiilor, în ograda casei din satul Lărguța, au fost depistate osemintele victimei. Audiată de polițiști, suspecta și-a recunoscut fapta, declarând că în noaptea de 7 spre 8 august 2008, aflându-se la domiciliul concubinului său, au consumat băuturi alcoolice. Între cei doi s-a iscat un conflict, ca în cele din urmă bărbatul să o lovească pe femeie. După ce bărbatul a adormit, femeia, l-a lovit cu un topor în regiunea capului, în urma căreia bărbatul a decedat pe loc.

Pentru a ascunde urmele infracțiunii, suspecta a dezbrăcat cadavrul de haine și le-a dat foc, apoi l-a îngropat în grădina casei, anunțând rudele că acesta a plecat la Chișinău și nu s-a mai întors.

Dacă va fi găsită vinovată, suspecta riscă 20 de închisoare sau detenție pe viață.

stirilocale.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture