Melancolie și hohote în Parlament provocate de noul judecător al CSJ

Melancolia a început după ce Voronin a avut câteva întrebări la Plămădeală, legate de averea sa.

0

Astăzi sala Parlamentului a fost cuprinsă de melancolie. Noul judecător al Curții Supreme de Justiție, Ghenadie Plămădeală s-a lăsat dus de val și a uitat că cel mai probabil se află în fața deputaților Republicii Moldova și a ținut să-i aducă aminte câteva momente socialistului Vladimir Voronin, transmite realitatea.md. 

Foto: realitatea.md

Melancolia a început după ce Voronin a avut câteva întrebări la Plămădeală, legate de averea sa.

„Dumnealui candidează la ce post? Am impresia că dvs. îl primiți în rândul partidului PAS. Și a doua întrebare: Dvs. aveți vilă deja, особняк (n.r. conac)?”, a spus Vladimir Voronin.

Un val de hohote în plen au apărut la răspunsul lui Plămădeală.

„Referitor la toate bunurile care sunt incluse în declarația de avere…poate să afle țara unde eu m-am născut, dar vilă eu nu am, mult stimate domnule președinte. Eu vreau să vă salut și pe dvs. că a fost un caz când țin minte, tot au fost unele exprimări în privința judecătorilor, că au venit doamnele în șube (n.r. blană), că au fost îmbrăcate și eu țin minte foarte bine la o emisiune că dvs. ne-ați luat apărarea și vă mulțumesc mult, vă salut. Ați spus, dar ce ele trebuie să vină în купальник (n.r. costum de baie)? Așa și ați spus. Iarna”, a spus Plămădeală.

Ghenadie Plămădeală și Dorel Musteață au fost numiți în funcția de judecător la Curtea Supremă de Justiție, până la atingerea plafonului de vârstă, de 65 de ani.

Menționăm faptul că la ședința plenară de astăzi, au fost aprobate două proiecte de hotărâre în acest sens, care intră în vigoare la data adoptării.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture