Ministerul de Externe anunță alertă de călătorie în Barcelona

202

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene informează cetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Barcelona, Regatul Spaniei, despre posibile manifestări populare care pot cauza perturbări ale circulației aeriene, rutiere și feroviare, atât în zona metropolitană a Barcelonei, cât și în regiunea din vecinătate.

MAEIE recomandă cetățenilor Republicii Moldova să evite zonele unde au loc manifestările și să se informeze în prealabil asupra eventualelor perturbări ale traficului rutier din regiune.

De asemenea informații pot fi găsite pe site-urile oficiale ale companiilor feroviare și aeriene cu care cetățenii moldoveni intenționează să călătorească.

Cetăţenii Republicii Moldova pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei Republicii Moldova la Madrid: +34 91 828 79 89.

De asemenea, cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al Ambasadei Republicii Moldova la Madrid: +34 664 598 545.

Ministerul de Externe anunță alertă de călătorie în Barcelona

Ministerul de Externe anunță alertă de călătorie în Barcelona

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 16. Oktober 2019

Cmentariile sunt închise