AU FOST DENUMITE „PRINȚESE” ȘI „REGINE”

Au fost unicii reprezentanți din Moldova la un concurs internațional de muzică, de unde s-au întors cu mai multe premii. Câțiva tineri ai studioului ,,Action” din oraș și-au demonstrat talentul pe scena din Odesa. Despre rezultatele obținute și emoțiile trăite aflați în continuare.

10 tineri ambițioși pasionați de vocal au reprezentat studioul ,,Action” din Bălți la Festivalul Internațional ,,ODESSA.ADAJIO-2019”.  Concursul de vocal, coreografie și modelling s-a aflat la cea de a doua ediție, care a adunat participanți din 14 țări. Bălțenii au fost unicii reprezentanți ai țării noastre. Adolescenții au înregistrat rezultate foarte bune, implicânduse în 2 categorii ale festivalului. Astfel la etapa de  vocal tinerele s-au învrednicit cu 5 premii mari, 4 locuri de frunte și locul 2, iar la categoria modelling 2 fete au obținut titlul de regină, iar 4  titlul de prințesă.

Cea mai mică participantă care a cucerit publicul cu energia și talentul său este Valeria Patrașcu.

Fetele studioului ,,Action” susțin că au avut parte de o experiență unică și au trăit emoții pe care nu le vor uita vreodată.

Prima ediție a concursului internațional ,, ODESSA.ADAJIO-2019” s-a desfășurat la Odesa în luna august 2017.

AU FOST DENUMITE „PRINȚESE” ȘI „REGINE” TINERII BĂLȚENI AU REPREZENTAT ȚARA LA UN CONCURS INTERNAȚIONAL

AU FOST DENUMITE „PRINȚESE” ȘI „REGINE”TINERII BĂLȚENI AU REPREZENTAT ȚARA LA UN CONCURS INTERNAȚIONAL

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 17. Oktober 2019

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture