MINISTERUL JUSTIȚIEI A ÎNREGISTRAT PARTIDUL „PLATFORMA DEMNITATE ȘI ADEVĂR”

Partidul politic „ Platforma Demnitate și Adevăr” a fost înregistrat oficial la Ministerul Justiției. Vasile Năstase, unul dintre liderii Platformei „ DA” a declarat pentru BTV că înregistrarea partidului a fost posibilă grație presiunilor exercitate atât de unele instituții europene, cât și de forumul civic care a înainat un șir de revendicări actualei guvernări.

Trebuie să spunem că ei au cedat prin înregistrarea Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr”, în ce privește eliberarea Grupului Petrenco. Din punctul meu de vedere sunt niște chestiuni minore care nu-i afectează în mod direct pe acești căutători de comori sau finanțare. 02:04 02:10 Pentru ei este mai ușor să înregistreze un partid decât să demită Procurorul General , șeful CAN sau să-l demită pe Drăguțanu”, a declarat Vasile Năstase.

Amintim că în data de 24 februarie Platforma Civică a împlinit un an de la lansare. La Ministerul Justiției al Republicii Moldova sunt înregistrate 43 de partide politice.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture