Moldova fortifică controlul la frontiere din cauza coronavirusului

La cele mai solicitate posturi vamale de frontieră terestră din Moldova, va crește numărul lucrătorilor medicali din cauza amenințării cu răspândire a coronavirusului. Medicii de la frontieră vor examina persoanele care au febră și vor decide dacă este necesară o ambulanță. Acest lucru a fost anunțat pe 10 martie de ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, transmite newsmaker.md.

Potrivit acesteia la graniță, numărul persoanelor care au temperatură este în creștere. Și în astfel de cazuri, conform regulilor, este necesar de apelat o ambulanță.

Reamintim că începând cu 10 martie, Moldova a interzis intrarea în țară străinilor care ajungeau cu avionul. Potrivit premierului, Ion Chicu, la bordul avioanelor ce zboară către Chișinău din țări unde au fost înregistrate cazuri cu coronavirus vor putea urca numai cetățenii moldoveni. La 7 martie a fost depistat primul caz de coronavirus în Moldova. Femeia infectată în vârstă de 48 de ani a sosit din Italia cu zborul Milano-Chișinău. Pacienta a fost internată direct de pe aeroportul Chișinău.

Молдова усиливает медицинский контроль на границе из-за коронавируса

Молдова усиливает медицинский контроль на границе из-за коронавируса

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 10. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture