Momentul prăbușirii avionului de la Vadul lui Vodă a fost filmat

Momentul prăbușirii avionului de la Vadul lui Vodă a fost surprins de o cameră de supraveghere. Imaginile au fost postate pe internet, transmite Știri.md.

Din filmulețul video făcut public se observă că la un moment dat avionul de mici dimensiuni a pierdut din viteză, iar în câteva clipe acesta s-a prăbușit.

Amintim că, pe data de 18 aprilie, un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit lângă aerodromul de la Vadul lui Vodă. Cele două persoane aflate la bord au scăpat cu viaţă ca prin minune. Avionul s-a făcut zob, dar la impactul cu solul nu a avut loc un incendiu.

Cauzele accidentului aviatic vor fi stabilite în urma anchetei. Comisia permanentă pentru investigarea evenimentelor aeronautice din subordinea Ministerului Economiei şi Infrastructurii a demarat o investigaţie tehnică de siguranţă, iar la finele acesteia va publica un raport.

Foto: Știri.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture