Motorina i-a stricat maşina. Un şofer trebuie să plătească 80.000 de lei pentru reparaţii

Un bărbat din Chişinău şi-a stricat maşina după ce a alimentat la o staţie PECO. Acum proprietarul unui Hyundai Santa Fe cu motor diesel va trebui să scoată din buzunar 80.000 de lei pentru reparaţii, scrie autoblog.md

Revoltat de cele întâmplate, concetăţeanul nostru a postat câteva imagini pe o reţea de socializare, stârnind şi indignarea internauţilor.

Iată mai jos cum arată motorina care i-a fost turnată în rezervor (stânga) şi cum trebuie să arate lichidul normal (dreapta):

Hyundai-stricat-de-motorina_4

Hyundai-stricat-de-motorina_1

Hyundai-stricat-de-motorina_3

 

Bărbatul spune că a fost stricat tot sistemul de alimentare cu motorină şi intenţionează să meargă în judecată. El îşi doreşte doar acoperirea pagubelor materiale.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Sursă imagini: facebook.com/Sergiu Driga

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture