NEGRUȚĂ: DECIZIILE ÎN MOLDOVA SE IAU ÎN AFARA GUVERNULUI SAU PARLAMENTULUI

Fostul ministru al Finanțelor, Veaceslav Negruța susține că deciziile în Republica Moldova nu se iau la Guvern sau Parlament, ci în afara acestor instituții.

Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

Centrele de decizii din Republica Moldova, din păcate, nu se află în spațiul legislativ, executiv sau din justiție”, afirmă Negruța.

Liderii Partidelor nu neapărat sunt cei care dirijează procesele, ei sunt parte a unui scenariu care este dirijat din afara clădirii Guvernului sau Parlamentului. Sunt lucruri foarte bine cunoscute”, mai spune fostul ministru.
Totodată, potrivit sursei, aceste decizii sunt puse în aplicare de către oamenii care ocupă funcții în stat.

Ei generează decizia, iar instituțiile statului sunt folosite pentru a împacheta și a da caracter legal deciziilor luate în altă parte. Este vorba despre decizii de business, politice sau altă natură care sunt promovate prin oamenii care au fost plasați în funcții, având certitudinea că acești oameni nu au posibilitate să facă un pas înapoi și vor executa întocmai ce li se comandă”, conchide invitatul.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture