Noi incendieri și tentative de a da foc automobilelor din Bălți. Un bărbat a fost reținut

Cazurile de incendiere a automobilelor se întețesc la Bălți. În noaptea de 30 iulie 2 mașini de pe aceeași stradă au fost incendiate grav, iar alte două au fost supuse tentativelor de incendiere. Pe aceste cazuri oamenii legii au reținut un bănuit în vârstă de 48 ani, care nu se află la prima abatere de la buchia legii.

Noaptea trecută a fost una de foc pentru pompieri. Aceștea au intervenit la stingerea a două automobile care au fost incendiate, iar două au fost salvate, după ce infractorul a încercat să le de-a foc. Totul a avut loc între orele 2 și 4, în noaptea de 30 iulie, la mai multe adrese din Bălți. Pe strada Ştefan Cel Mare 6/3 și 33, au ars un Mercedes și o Toyota, în ambele cazuri focul a distrus secțiunea motorului și a afectat parțial saloanele automobilelor.

Tentativele de incendiere a automobilelor de model Renault Megan și Mercedes Sprinter, au avul loc pe strada  Ştefan cel Mare 8/1 și respectiv Dostoevschi.

Potrivit poliției, în urma măsurilor speciale de investigații făptașul a fost identificat si reținut pentru 72 ore. Bănuitul este un bărbat în vîrstă de 48 ani locuitor al municipiului Bălț, anterior judecat. Alte circumstanțe se stabilesc.

Amintim că cazuri similare în care au ars automobile, au fost înregistrate anterior în mai multe regiuni ale orașului. Ultimul incident a fost înregistrat la data de 15 iunie curent.

Noi incendieri și tentative de a da foc automobilelor din Bălți. Un bărbat a fost reținut

Noi incendieri și tentative de a da foc automobilelor din BălțiUn bărbat a fost reținutNoaptea trecută a fost una de foc pentru pompieri. Aceștea au intervenit la stingerea a două automobile care au fost incendiate, iar două au fost salvate, după ce infractorul a încercat să le de-a foc. Totul a avut loc între orele 2 și 4, în noaptea de 30 iulie, la mai multe adrese din Bălți. Pe strada Ştefan Cel Mare 6/3 și 33, au ars un Mercedes și o Toyota, în ambele cazuri focul a distrus secțiunea motorului și a afectat parțial saloanele automobilelor.

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 30. Juli 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture