NOUL ȘEF AL INSPECTORATULUI DE POLIȚIE BĂLȚI VINE CU SCHIMBĂRI PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

37

Deși nu are nici o lună de când este în postură de șef a Inspectoratului de Poliție Bălți, Oleg Cojocari a reușit să implimenteze ceva nou, pentru prevenirea criminalității.  Din 27 decembrie 2018 în comun cu Regimentul de Patrulare Nord a INP au fost deschise 7 birouri de reacționare operativă. Acestea activează 24 din 24 pe teritoriul municipiului. Astfel pentru fiecare din cele 7 sectoare ale orașului există câte un echipaj.

La fel el își propune  promovarea relațiilor de cooperare între locuitorii orașului Bălți și organul poliției întru identificarea și soluționarea celor mai grave probleme din societate.

De asemenea șeful inspectoratului va munci pentru prevenirea criminalității, deoarece cum susține el ,, Este mai simplu să previi o crimă decât să o descoperi”.

Oleg Cojocari și-a început cariera în anul 1991 în calitate de polițist de rând al Secției de Pază Glodeni. Visul lui totuși a fost să descopere infracțiuni și să contribuie la prevenirea criminalității, astfel a reușit să devină șef de inspectorat și comisar în mai multe localități.

Colectivul Inspectoratului de Poliție Bălți  este bine pregătit și apt de a face față tuturor provocărilor, susține șeful inspectoratului.

Cmentariile sunt închise